Over ons

 

Verisol Isolatiesysteembouw B.V. is gespecialiseerd in het leveren van koel- en vriesobjecten. Verisol Isolatiesysteembouw B.V levert het gehele totaalpakket (leveren, bouwen en onderhouden) aan o.a. de levensmiddelensector (vlees, vis, AGF), distributie- en opslagbedrijven. 

Door de ruime ervaring van Verisol Isolatiesysteembouw B.V. (al bijna 25 jaar) kan Verisol Isolatiesysteembouw B.V. elk isolatieprobleem voor u oplossen!

Tevens wordt Verisol Isolatiesysteembouw B.V. ook door de (staal)industrie ingeschakeld. De dak- en gevelwanden van Verisol Isolatiesysteembouw B.V. zijn ook in deze sectoren een welkome versterking.

Ook is Verisol Isolatiesysteembouw B.V. specialist in het plaatsen van aanrijdbeveiliging. Bescherm uw opslagtanks, bedrijfsinstallaties, koel- en vriescellen, gevelbeplating, gebouwen, distributiecentra, machines, schuif- en roldeuren, kolommen, magazijnstellingen, parkeergarages, etc. tegen schades en voorkom veel ergernis.

Wilt u weten of Verisol Isolatiesysteembouw B.V. voor u iets kan betekenen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op en het zal u verrassen welke mogelijkheden er zijn voor uw onderneming!

U kunt voor een kleine impressie van onze werkzaamheden een kijkje nemen bij projecten op onze website.